woensdag 12 maart 2014

Tipje van de sluier!

Zo weer eens een update! Het was even rustig, maar dat betekent niet dat ik alleen maar van het mooie weer heb genoten!

De afgelopen weken zijn bijna alle producten van de illustrators al bij mij bezorgd. Alles mooi verpakt, alsof het cadeautjes waren. Ik wil alles wel zelf houden, maar dat kan natuurlijk niet! De pakketjesman is inmiddels ook fan van Printed Stories. Leuk om te kunnen vertellen wat je aan het doen bent en dat er nog meer mensen van mooie posters aan de muur houden!

De abonnees op de nieuwsbrief hebben al gelezen dat ik in de shop o.a. de prints van Rosie Harbottle ga verkopen. Zij woont en werkt in Engeland en maakt prints in zachte kleuren met een boodschap. Zoals bijvoorbeeld de illustratie 'Never stop dreaming'. Bij Printed Stories zijn haar prints straks in A4 en A3 formaat te verkrijgen.

Het zoeken naar leuke producten voor de shop gaat vooral online. Via Pinterest, blogs en bijvoorbeeld sites over illustraties. De producten van MyLovelyThing kwam ik ook via deze weg tegen. Na de komst van haar twee kinderen besloot Marie Pertriaux uit Frankrijk om in haar atelier aan huis haar eigen merk op te zetten. De illustraties zijn licht, dromerig en vaak voorzien van zwarte potloodlijnen. In de shop ga ik starten met de verkoop van een aantal prints in A5 formaat. Je kunt er dan bijvoorbeeld gemakkelijk twee naast elkaar ophangen. In de kinderkamer, een romantische slaapkamer of juist als contrast in een strakke woonkamer.

Vinden jullie ze leuk?

MyLovelyThing: straks te koop bij Printed Stories
MyLovelyThing: straks te koop bij Printed Stories

Geen opmerkingen:

Een reactie posten